Compareixença d’ACCU Catalunya a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya

Liked this post? Share with others!

Els representants d’ACCU Catalunya (Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya) que van participar en la Compareixença van ser: Enric Bosch (president d’ACCU Catalunya), Ángeles Roca (Coordinadora del projecte “No puc esperar!”), i Lourdes Díez (membre de la Comissió del projecte “No puc esperar!”)

Com a representants d’ACCU Catalunya en el públic van assistir: Elena Kateb i Núria Alfonso. Volem agrair la presència en el públic i el seu suport a la Dra. Núria Costa (Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya).

Vídeo de la compareixença de representants de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) davant la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per a exposar les activitats de l’entitat i el projecte “No puc esperar”. (3 de novembre de 2016)

En aquest vídeo podeu veure les nostres intervencions, les intervencions i preguntes dels representants dels grups parlamentaris, i les nostres respostes.

Des d’ACCU Catalunya, i en nom dels pacients, volem agrair a tots els membres de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya el seu suport als malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa , i al projecte “No puc esperar!” per a millorar la qualitat de vida dels pacients, i la seva ajuda per informar i conscienciar a la societat sobre les malalties inflamatorias intestinals (MII).

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.

Learn how we helped 100 top brands gain success